lördag 23 januari 2010

Tufft Mona - Gläns med din knallröda väska !!!




Allvarligt talat !!! Verkar vara väldigt populärt att hitta fel på allas vår Mona.
En röd, snygg väska från Louis Vuitton står nu i fokus pga att Mona hade den på en fotografering med andra gråa politiker.
Väskans värde, 6000kr....men ingen skriver något eller opponerar sig emot Reinfeldts klocka som sitter på hans arm och har ett värde av 22.000kr !!!!!

Sticker i ögonen på folk ?!
Varför ?!.... Det finns nog otaliga politiker som har bra mycket dyrare levnadsvanor och märkesvaror än en LV-väska för 600okr.
En guldkedja runt halsen, ett guldarmband, en diamantring brukar t o m vara dyrare.


Men det är ett evigt tjatande och förföljande på henne sedan Tobleroneaffären .
Nu visar det sig dessutom att hon inte ens köpt väskan själv utan fått den i 50-årspresent.
En hel del självutnämnda "förstå-sig-påare" har retat sig galna på att vår Mona går omkring med denna "dyrgrip" på sin arm. Exempelvis sexrådgivaren Katerina Janouch :


"– Jag tycker inte att man ska skylta med en sådan här väska när en massa folk i Sverige har blivit av med sina jobb. Den där röda dyrgripen sticker i ögonen på folk och som politiker måste tänka på vilka signaler man sänder ut. Väskan är en tydlig symbol för politikernas människoförakt, säger Katerina Janouch."


I artikeln nämns även att LO-basen Wanja Lundby-Wedin äger en LV-väska. Dock är inte denna äkta utan en kopia från Kina som är betydligt billigare...men då är det ju helt ok ?!.... WHAT !!!???

Lite humor i detta också eftersom Wanja i sitt yrke som LO-bas i så fall förespråkar att bryta mot lagen genom att inneha en piratkopia som egentligen är olaglig på marknaden.

Eller fick hon den kanske i 50-årspresent ?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6476634.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6476721.ab

CHATT-MED-MONA

ANVÄND_VÄSKAN_MONA

Inga kommentarer: