fredag 12 september 2008

LOVEBOAT !!! Yiiiiihaaaa !!!




Imorgon smäller det. Då är det avgång med Silja Galaxy från Värtan med garanterat årets fest.

Loveboatgänget firar 1 år så istället för att ha Loveboat-klubb på Berns har de hyrt in sig på nya Galaxybåten.


Tydligen har de sålt hela 1500 biljetter så det lär ju bli fullt ös....medvetslös... *ha ha*


"Lite av det som händer :

LoveBoat Cruise avseglar 13: e september!LoveBoat fyller 1 år och firar med att dra till sjöss tillsammans med sina 1500 närmaste vänner! LoveBoat är Sveriges största disco- klubb för oss vuxna(40+), med över 5000 medlemmar.Vi älskar musik, dans och att träffa gamla och nya vänner. På LoveBoat bygger vi festkoncept inspirerade av de klassiska discoteken på 70 & 80-talet och musiken rör sig över alla genrer. Från soul, funk, disco & tidig house till rock. LoveBoat är helt enkelt den bästa festen för dig som är vuxen och som fortfarande bejkar livets goda tillsammans med dina vänner. På LoveBoat Cruise samlar vi allt på ett fartyg för en makalös fest under ett helt dygn.
14 DJs, 3 dansgolv, restauranger, taxfree shopping, Badness, Wellness och Spa aktiviteter.Mer än 1200 personer har redan bokat sina biljetter, har du?Avgång lördag 13/9 kl. 19.15 - Hemkomst söndag 14/9 kl. 18.15"


Och så fick jag detta på mail i morse :


"Vad som inte står med där är att vi tar med oss en skjutbana på båten, jepp du hörde rätt! En skjutbana inklämd på våning 10 på båten. Missa inte den…(gratis)Dessutom har vi breddat Wellness upplägget och lagt in en ytterliggare klass. Den ligger mellan 11.45-12.45 och det är ingen mindre än Anna Langer som håller den (Leg Homeopat & friskvårdsinstruktör). Både Anna och Blossoms klasser har en begränsning i antal deltagare och anmälan sker i receptionen på MySpa (gratis)."


Jeanette kommer stå först i kön att boka in Yoga med Blossom och Danne kommer tränga sig fram i kön vid skjutbanan...

Inga kommentarer: