söndag 2 november 2008

En riktig promenaddag idag !!!

Underbart väder ännu en dag här i Stockholm.
Jag var ute en morgonpromenad runt 8-snåret med Diva i morse, då var det nästan helt folktomt...men vad annars en söndagmorgon...?

Tycker det är så underbart när det nästan är helt eko och man är ute i det underbart, soliga vädret...man möter några enstaka hundägare med deras kelgrisar...småpratar lite...vovvarna hälsar lite och man går vidare i det lugna, rofyllda promenerandet...

Enda problemet är att Diva ännu inte lärt sig hur ROLIGT det är att vara ute...när jag går ut drar hon som bara den och vill tillbaka...
När vi gått en bit in i Tanto och är på väg tillbaka och hon börjar känna igen vägen börjar hon dra hemåt igen... Nåja...hon kommer säkert på en vacker dag att det verklige ÄR roligt att vara ute i det fria.

Utanför vårat köksfönster råder "Motor-vägs-pars-promenadstråk" ner till Tanto...
Rena rama myrstigen...

Underbar dag !!!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vafaan bruden, haru börjat BLOGGAT!!! inte dåligt, ;-) Men du, ska det bli något attraktionsvärde så får du nog berätta om hur du pruttade ikapp med fjårtisarna häromkvällen efter kronärtskocksfrossa, eller hur din man ständigt förföljer mig, :-))) dock inte i er stulna Tuk, tuk.
/Kram,min mulliga Maria