onsdag 30 december 2009

Kongo : Våldtäkt som vapen




Hur skulle du må som kvinna om du såg din man mördas, sedan styckas i bitar framför ögonen och få en "avskedsgåva" efter att du våldtagits av 12 "män" (om man nu kan kalla dessa möss för män) som stuckit upp gevär och maschetes i slidan så att den blir helt söndertrasad ?
Avskedsgåvan i detta fall var makens avhuggna ben ... huvudet kastade de bara iväg...
Numera bor hon med en gammal 70-80årig skruttig gubbe som knappt kan röra sig pga sin ålder, så hon försörjer sig själv, sina 7 barn och skruttgubbe som bara sitter och småfiser hela dagarna på en trästubbe och pökar henne på nätterna.
Hon hade "tur" ändå som lyckades bli omgift, att hon inte försköts av sin släkt och sina vänner som så många andra kvinnor får uppleva efter en våldtäkt.
Man är ju så oren efter en våldtäkt serru !!!???

Jag kunde inte sova inatt så jag satte på tv-n och fastnade framför denna gripande dokumentär som en amerikansk kvinna filmat i just Kongo. Det är då man verkligen förstår att man är lyckligt lottad.
Man ska vara så j***a supernöjd med livet som kvinna här hemma i trygga Sverige!!!
Vi vet inte vad vi har här egentligen...Alla är så bortskämda med dittan och dattan.

Dessa djungelmilitärer ser sig ha rättighet till att våldföra sig på kvinnor, barn och lemlästa de.
Åldrarna på de våldtagna kvinnorna ligger på ca 2-80 år.

Deras rätt till att våldta säger de sig ha eftersom de blivit tvingade ut i djungeln att kriga.
Den kvinnliga dokumentärfilmaren gav sig ut i djungeln och intervjuade även förövarna.
Hon frågade..... -Varför !?
De svarade : -Det är vår rättighet, vi har våra fruar hemma. Dessutom känner vi oss så manliga...De berättade helt stolt och öppet om erövringar de gjort...Jag ville bara spy !!!

Fyyyyyyyyyyyyyyyy f''''''''''''''''''''''''''''n !!!!!! =?))//&%%¤%#%#"!?==`)(/%&%#"/Jag hade lust att slå in tv-n...men vad skulle det göra för nytta ?!


"Sedan 1998 pågår ett brutalt krig i Kongo där fyra miljoner människor har fått sätta livet till. Hundratusentals kvinnor och flickor har kidnappats, våldtagits, stympats och torterats."

http://svt.se/2.119844/1.1816343/kongo_valdtakt_som_vapen?lid=is_search527895&lpos=0&queryArt527895=v%E5ldt%E4kt+som+vapen&sortOrder527895=0&doneSearch=true&sd=47225&from=siteSearch&pageArt527895=0


"Knivar, trästycken och gevärsskott i underlivet. Fullgångna foster plockas ut och lämnas att dö. Vävnaderna mellan vaginans väggar och urinblåsan går sönder. Det uppkommer ett hål där det inte ska finnas ett hål. Urin och avföring läcker okontrollerat ut. I sömnen. Medan hon går. Hon stinker fruktansvärt, blir lämnad ensam. Lyckas hon ta sig till sjukhus får hon sitta på pappskivor.


Här vid frontlinjen för den sexuella terrorismen befinner sig Dr Dennis Mukwege. Han är gynekolog. På Panzisjukhuset i Bakavu hjälper man våldtagna kvinnor och genomför de nödvändiga operationerna. Dr Mukwege är årets Palmepristagare och har nyligen även tilldelats FN:s stora pris för mänskliga rättigheter."

Denna mannen Dr Mukwege är värd sin vikt i guld om inte mer...för allt det han gör för de utsatta kvinnorna i Kongo.
Han ser det som sitt kall här på jorden att hjälpa de.
ALL HEDER TILL DR MUKWEGE !!!

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/katrinekielos/article4277018.ab

Inga kommentarer: