lördag 15 maj 2010

Det "trebenta" könet KAN inte grilla...de bara tror det


Däremot är de väldigt bra på att dricka öl och snacka skit...

Att det nästan alltid i var kvinnas och mans hem är mannen som står vid grillen, är garanterat INTE en tillfällighet.
Gubbarna tycker att de är skitduktiga när de skvätter på en halv flaska tändvätska och fjuttar på någon sekund senare, utan att ens ha låtit tändvätskan dragits in i kolet.
Efter en stund upptäcker de att det inte brinner längre..hoppsan så underligt...?!

Kan det möjligtvis vara så att tändvätskan bara lagt sig på ytan och därför inte brinner klart tills det blir glöd ???!!!
KAN DET MÖJLIGTVIS VARA SÅ !?
Jag själv är ingen kärnfysiker men jag tror inte man behöver vara det för att förstå något så simpelt...

Resultatet av när en man grillar slutar oftast med 2,7 kilo svart kolbit istället för 2,7 kilo saftig, svensk fläskkarré...för varför ska man vänta tills det har blivit glöd när det går minst lika bra att slänga på köttet då det fortfarande brinner ?!
När man sedan påpekar det, så läggs ett kupat lock på så att elden slocknar helt istället...
När kolbitarna sedan är färdiggrillade är det dags för att slå sig ner vid det färdigdukade bordet som en "trollkarl" har viftat med spöet på... och VIPS så fanns allt på plats !!!
*tjing*
Det är i alla fall vad mannen verkar tro...för han har ju trots allt gjort det grövsta jobbet på en grillmiddag...nämligen suttit på en stol med en polare och druckit öl, petat lite med en grillgaffel på köttbitarna och lärt ut lite kampsportstips ...
Det kan ta evigheter innan maten kommer på bordet...nästa gång gör jag som vanligt...jag både grillar OCH gör i ordning alla tillbehör.....
Någon som känner igen sig ?

Inga kommentarer: