tisdag 26 oktober 2010

Killen som rasade mellan trapporna på Birkakryssningen överlevde !!!

Ni som hängt med lite här på bloggen vet ju säkert om att vi var med om en tragisk händelse på vår kryssning förrförra lördagen.

"Efter midnatt stod jag och Connie i "trapphuset" och pratade. Mitt i vårat samtal så ser vi en skugga falla bredvid oss rakt ner till bottenvåningen... DUNS !!! Hörde vi nerifrån...Därefter kommer ett gäng chockade killar nerspringande för trapporna, antagligen "skuggans" vänner.Även Connie och jag rusar ner för att se hur det gick. Runt killen i 20-årsåldern står massor av folk och en vakt säger åt alla att gå därifrån om man inte är anhörig.Ambulanshelikoptern kom och hämtade honom.Om han inte får skador efter det raset så har han änglavakt... Jag hoppas verkligen att han klarade sig.Tänker på detta hela tiden nu.Måste ta reda på hur det gick med honom. Ska fråga en kille på måndag som brukar komma till restaurangen vid butiken, han arbetar vid ambulanshelikoptern som helikopterpilot."

Kollade idag igenom lite kommentarer här på bloggen och fann då detta nedan :

"hej hej. hoppas du inte mår allt för dåligt av händelsen i lördags. Det är min storebror du skriver om . han som föll.. tänkte bara tala om för dig att det har varit jobbigt för familjen .. han lever och han hade SÅN änglavakt..Lårbenet gick helt av och har opererats två gånger. 4 frakturer i ryggen varav 2 kotor är Helt av men själv läkande och dom andra ihopptyckta ch sprickor i. han blev flyttad från karolinska idag till Akademiska sjukhuset och stannar där några dagar. dom vill veta så han mår bra och all sånt. han har 2 BLÅMÄRKEN!?!?! på armen och ryggen,. slog inte i huvudet en enda gång ! han mår super om man tänker på att han kanske inte hade överlevt ='(
21 oktober 2010 19:11"

Jag vill bara tacka dig Amanda för att du hörde av dig och skrev vad som hänt med din bror.
Har tänkt på honom varje dag faktiskt och undrat hur han mår, om han överlevde...vad han fick för skador...
Nu känns det lättare... Han hade verkligen änglavakt...Tack och många kramar !!! :))
Hälsa honom... :))

1 kommentar:

Milda Matilda sa...

Jättekonstigt att bilderna blir långa på vissa datorer! På min ser de helt normala ut. Vad bra att du gillart :) Nu ska jag iväg och spana skor igen haha. Evigt letande. Puss!