tisdag 8 september 2009

Jag är "Survivorsberoende".....

http://www.bbc.co.uk/pressoffice/pressreleases/stories/2008/12_december/22/survivors.shtml


...men just nu är jag förbannad...

Laddade ner hela serien av "Överlevarna" som går på Tv4, den var så spännande så jag såg ALLA avsnitt på en gång...inatt och i morse...*e man bäng eller ?!*

Och nu när jag går in på deras hemsida så finns det inga avsnitt kvar...det finns ingen säsong 2 !!!
Hela säsong 1 slutade ju så spänannde.
Ni som ännu inte sett de 2 första avsnitten kan gå i på Tv4 play och kolla på de :
Lite skrämmande är det ju allt när vi nu i dagsläget har Svinifluensan att oroa oss för.
Den här serien filmatiserades redan på 70-talet, både jag och Danne minns den mycket väl.
Den sändes -75 i engelsk tv...vet ej när i svensk tv.
Men vi diskuterade den här serien i morse och båda minns den så väl..Danne var i 11-årsåldern kom han på, när han såg den...
Handlingen :
"TV4 sänder den första säsongen av den brittiska dramaserien Överlevarna i sex avsnitt från 2008. Serien gjorde stor succé då den visades på BBC med en tittarandel på 26 procent vid premiären. En andra säsong är redan under inspelning.
Överlevarna äger rum i en mycket nära framtid i spåren efter en viruspandemi som slagit ut över 90 procent av jordens befolkning. Vad händer när självklarheter som elektricitet, rent vatten, teknologi och matproduktion försvinner?
När myndigheter, sjukvård och infrastruktur slås ut? Och framför allt när hela familjer och alla vänner, älskare, grannar och bekanta går bort? De få som överlever ska klara sig i en ny värld där inget längre är som det var.
En skrämmande verklighet utan spelregler där vänskap kan betyda skillnaden mellan liv och död. Serien följer en liten grupp främlingar som tyr sig till varandra i hopp om att öka sina möjligheter att överleva i en ödelagd civilisation.
Gruppens ledare, Abby Grant (Julie Graham), drivs av en brinnande längtan att återfinna sin son medan den charmige Tom Price (Max Beesley) snarare drivs av sitt förflutna som hårdkokt brottsling.
Gruppen består även av den unga läkaren Anya (Zoë Tapper) som inte längre vill kännas vid sitt gamla yrke, playboyen Al Sadiq (Philip Rhys) som blir surrogatpappa till den föräldralöse Najid (Chahak Patel) och Greg Preston (Paterson Joseph) som gör allt vad han kan för glömma vad som hänt honom.
Det enda som binder dem samman är att de överlevt, men överlevnad är bara början på det äventyr som väntar dem. Den prisbelönte författaren Adrian Hodges har skrivit manuset baserat på 70-talskultserien Survivors baserad på Terry Nations roman med samma namn. Serien är producerad 2008 i sex delar.
Originaltitel: Survivors"

Inga kommentarer: